Over

Over

Hoi! Ik ben Marleen. Al zo lang ik me kan herinneren ben ik graag bezig met mijn handen en vind ik het leuk om dingen te maken. In 2013 ben ik begonnen met mijn website Handgemaakt Hé, want ik maak graag dingen maar hoef het niet allemaal zelf te houden. Daarom kun je ze bij me kopen in de webshop. In 2015 heb ik besloten om verder te gaan als More Pie Please, om zo ook op Etsy te kunnen verkopen. Ik vind het leuk als je iets bij me bestelt; je maakt er mijn dag mee, en ik probeer de jouwe weer te maken door je een gezellig pakketje op te sturen. Met de opbrengsten van de verkoop kan ik nieuwe producten maken en de website onderhouden.

More Pie Please brengt voor mij alle mooie dingen in het leven samen: knutselen, katten en taartjes. Veel taartjes. Vegan taartjes. Taartjes worden meestal gebakken door Esther, ik eet ze vooral op. Als we thuis niet aan het bakken zijn eet ik graag taartjes bij DopHert.

Ik ben een nerd met een liefde voor bordspelletjes, Doctor Who, Star Wars en Spiderman. Daarnaast ben ik dol op katten. Ik woon in Haarlem met mijn vriendin Esther en onze katten Saga en Jon. Saga is een handicat, ze mist één van haar achterpootjes. Jon “you know nothing” Snow heeft zijn eigen handicaps; hij mist de helft van zijn gebit en wordt alleen wakker om te eten.

sagabiomebioJonbio

In het dagelijks leven studeer ik Fysiotherapie met veel plezier en tentamenstress. Daarnaast vind ik het leuk om te sporten, het huis opnieuw in te richten en liedjes te zingen voor de katten. Ik houd me graag bezig met recycling, duurzaamheid en andere een-betere-wereld-begint-bij-jezelf-idealen. Mijn favoriete uitje is dan ook naar het Milieuplein, de kringloopwinkel of naar MooiZooi. Ik vind het leuk om gebruiksvoorwerpen een tweede leven te kunnen geven, en probeer zo veel mogelijk gerecycled materiaal te gebruiken.

Heb je naar aanleiding van de website vragen, of wil je meer weten over More Pie Please? Je kunt ons volgen via onderstaande social media, of het contactformulier invullen. We zien je graag terug!