DIY: Pinboard – hoard all the pins!

DIY: Pinboard – hoard all the pins!

Ik zal jullie iets bekennen; ik heb een nieuwe verslaving; pins. En dan bij voorkeur van katten, Harry Potter, eenhoorns, of combinaties daarvan. Hele dagen breng ik door op Etsy en Instagram om mijn pinverzameling uit te breiden, maar zo liep ik wel tegen een dilemma aan; ik kan ze niet allemaal tegelijk dragen. En om ze in een laatje te leggen vond ik zo zonde! Dus ik besloot om ze een prominente plek te geven in huis, en toog naar IKEA om wat materiaal in te slaan. Ik was zo tevreden met het eindresultaat dat ik je graag inspireer!

DIY


 

Adresjes

Wil je zelf ook je pincollectie uitbreiden? Dit zijn mijn favoriete ontwerpers:

Zwartkapje
Ponypeople
Megan McNulty
Toby – I like CATS
Teken-ing

Heb jij pins die ik nog niet ken? Of heb je een toffere manier om ze te showen? Laat een linkje achter in de reacties, of tag @morepiepleasepie op Instagram!

 

Eén gedachte over “DIY: Pinboard – hoard all the pins!

Geef een reactie